Kontakt

   
  FirmaFrugt ApS
  Cikorievej 40
5220 Odense SØ
Tlf: 70268862

 

Allerede oprettet Bruger

Husk log ind

Infobox

Kære kunde

Grundet kraftige stigende priser på vores emballage sidste år og i år, samt almindelig indexregulering, er vi desværre nødsaget til at lave en prisstigning som betyder, at en kasse/kurv frugt stiger med kr. 4,00 pr. kasse.

Prisstigningen bliver implementeret fra og med d. 1. februar 2019. 

Vi håber på forståelse for denne prisstigning, og ser frem til et fortsat godt samarbejde.

Venlig hilsen

Firmafrugt ApS

 
 

Om FirmaFrugt aps

 

FirmaFrugt ApS er fynsk og etableret som resultat af en analyse i 1999 for Kræftens Bekæmpelse.

 

Vi er pionerer med "6 om dagen" og ved alt om krav til frugtkvalitet, logistik og sikker levering.

 

Navnet firmafrugt kom til verden som arbejdstitel mellem Kræftens Bekæmpelse og Fødevaredirektoratet og FirmaFrugt ApS fik retten til navnet som virksomhedsnavn. Senere er firmafrugt blevet et kendt begreb hos mere end 70% af danskerne.

 

FirmaFrugt ApS er i dag velanskrevet hos flere hundrede virksomheder. Mange af disse virksomheder har været faste kunder hos os i mere end 8 år. Det siger noget om vores kvalitet og sikre levering. Vi har en god dialog med vores kunder om ønsker, ændringer samt evt. særlige tilpasninger.

 

Nye regler for behandling af personoplysninger
Fra den 25. maj 2018 gælder der nye regler, som fremgår af EU’s nye persondataforordning – General Data Protection Regulation. Reglerne gælder for, hvordan virksomheder, organisationer og offentlige institutioner i EU skal behandle personoplysninger.
 

Det har betydning for de personer i jeres virksomhed, som vi har oplysninger om som følge af kundeforholdet.

Hvad betyder de nye regler?
Kort fortalt betyder de nye regler, at alle privatpersoner får bedre overblik og kontrol over deres personoplysninger – det gælder også de personer, der er tilknyttet jeres virksomhed, og som vi har oplysninger om. Fremover bliver det dermed nemmere for dem at:

  • se de oplysninger, vi har registreret om dem
  • få opdateret oplysningerne
  • få at vide, hvordan vi bruger oplysningerne – vi bruger dem blandt andet for at kunne beskytte jer mod svindel, til at opfylde aftaler med jer og til at leve op til lovens krav til os som finansiel virksomhed.


I er som altid velkomne til at ringe til os på 70 26 88 62, hvis I har spørgsmål, eller hvis nogen hos jer ønsker at få en oversigt over de oplysninger, vi har registreret om dem, eller ønsker at få ændret eller slettet personoplysninger. Den dataansvarlig hos Firmafrugt ApS er Christian Ross og Kristina Fette Ross.

Med venlig hilsen
Firmafrugt ApS

 

Smiley ny

Kontrol rapport