Om firmafrugt.dk

Danmarksmestre i at få din hverdag til at køre

Vi kender vores frugt! Vi har nemlig forsynet arbejdspladser i hele landet med den allermest friske af slagsen siden 1999. Og med mere end 20 års erfaring i rygsækken tillader vi i dag at kalde os Danmarksmestre i alt fra frugtkvalitet over velfungerende logistik til pålidelig levering.

Men vi bestræber os altid på at blive bedre. Det er lidt som at finpudse en god opskrift – en opskrift, som i dag består af meget mere end frugt. Vi har derfor et bredt sortiment af hverdagsprodukter, som du kan vælge til din frugtordning. Vores ambition er nemlig at gøre din hverdag så let som muligt.

Fleksible og friske

Fra vores hyggelige lokaler i Odense drives FirmaFrugt ApS. Sammen med vores mange ansatte, leverer vi frugt til mere end 1000 tilfredse virksomheder og skoler over hele landet. Og vi tror, at tilfredsheden bl.a. kommer, fordi vi sætter os ind i deres behov.

Vi ved, at hverdagen kan ændre sig i en virksomhed. Vi vil derfor være fleksible og gøre (næsten) alt for at imødekomme kundernes behov. Vi tilpasser os, når du pakker kufferten og drager på ferie. Eller når I bliver enten flere eller færre i virksomheden. Så længe jeres hverdag glider så let som muligt, er vi glade.

Hvis du er nysgerrig, er du altid velkommen til at ringe til os på
+45 70 26 88 62. Vi lover at besvare dit opkald med et humør, der er mindst ligeså friskt som vores frugt.

De originale FirmaFrugt

Tilbage i 1999 var levering af frugtkurve til virksomheder et ukendt fænomen. Og faktisk opstod FirmaFrugt ApS – som de første af sin slags i landet – ud fra en analyse foretaget af Kræftens Bekæmpelse.

FirmaFrugt blev dermed pionerer på det danske marked for levering af frugt til arbejdspladser, og siden er vores navn blevet et generelt begreb for den service, vi yder. Men kun ét sted finder du den erfaring, der følger med, når man er de originale. Det er hos os.

Miljøpolitik

FirmaFrugt lever af naturens frugter. Derfor er det selvfølgelig vigtigt for os, at vi ikke belaster vores planet mere end absolut nødvendigt. Vi bestræber os derfor løbende på at forbedre vores arbejdsgange med miljøet for øje. Her er nogle af vores særlige fokuspunkter:

Emballage

Et af de steder, vi kan gøre den største forskel, er i vores emballage. Her har vi investeret i genanvendelig returemballage, som bruges hvor det er muligt. Dette er med til at vores forbrug af papemballage er faldet med 30% siden august 2019.

Madspild

Hos FirmaFrugt har alle vores kunder en tilrettet frugtordning efter deres behov. Det betyder, at der ikke købes mere, end der skal spises. Det er med til at undgå madspild både hos os og på vores kunders arbejdsplads. Derudover bliver al overskudsfrugt afhentet af Marius Pedersen, som omdanner frugten til biomasse. Biomassen transporteres derefter til biogasanlæg, hvor det genanvendes ved energiudnyttelse og afslutningsvis som jordforbedringsmiddel.
På den måde giver vi det, vi ikke skal bruge, tilbage til naturen.

Logistik

I samarbejde med vores leverandører arbejdes der på at bruge grøn transport. I de større byer anvendes der allerede på nogle ruter elbiler. Vores ambition på sigt er at køre i 100% CO2-neutrale elbiler i hele landet.

 

Altid frisk og varieret frugt

”Altid frisk og varieret frugt. For os giver det ikke mening med en frokostordning fra et cateringfirma, så at få leveret mad til ”smør selv” er perfekt. Vi sparer meget tid ved ikke selv at skulle hente varer, og vi er glade for, at man fra uge til uge kan ændre i sin bestilling. Hurtig respons fra man kontakter Firmafrugt, til der bliver reageret.”

Nikolaj Bjørn Eriksen – Managing Director Denmark Element Logic
Stabil levering

”Har gennem 6 år været fast og meget tilfreds kunde hos Firmafrugt. Vi får leveret frugt mandag og onsdag med stabil levering, hvor frugten bliver leveret helt ind i vores kantine.
God kvalitet og dejligt med variation efter årstiden og dejligt, at vi kan variere fra uge til uge.”

Nikolaj Stærmose – Direktør Juliana Drivhuse
Vigtigt med lidt ekstra energi

”Vi får økologisk frugt til alle elever og personale, da vi mener, det er vigtigt med lidt ekstra energi. Og med EU-støtte til skolefrugt er prisen attraktiv. En kæmpe fordel, at Firmafrugt varetager al arbejde vedr. EU-ansøgningerne. Frugten leveres færdigpakket til hver enkelt klasse, det er nemt at justere mængden, og vi har aldrig haft klager. Kvaliteten er i top.”

Thomas Visby – Skoleleder Vester Skerninge Friskole